Algemeen

Prins Maarten II en Sik Joost nieuwe hoogheden van C.V. de Köttelpeer’n

DENEKAMP - Zaterdag 7 januari was het dan eindelijk zover, de bekendmaking van de Prins en zijn Sik van de Köttelpeer’n in Denekamp. In een bomvolle zaal van de residentie SKIK Borrels & Bites werden de heren met veel enthousiasme ontvangen. Onder aanvoering van Prins Maarten II en zijn Sik Joost kan het carnaval in Denekamp van start gaan. De carnavalsvereniging stelt de heren graag even aan jullie voor.

Prins Maarten II

Prins Maarten II is geboren op 15 februari 1973 in Denekamp, zoon van Frits Bult en Pauli Bult-Smellink, broertje van Peter. Samen met zijn vrouw Ilse (ook een geboren en getogen Doarper) hebben zij drie zonen, Wouter (17), Arnoud (15) en Douwe (8). In het dagelijks leven is Maarten financieel directeur bij Löwik Bouw in Almelo, waar hij alles rondom de financiële stand van zaken regelt. In zijn vrije tijd slaat Prins Maarten II graag een balletje op de tennisbaan bij TVD en is hij daarnaast regelmatig te vinden op de golfbaan. In de zomervakantie gaat hij graag met zijn gezin met de caravan op pad naar het buitenland. Altijd in de buurt van water, want hij en zijn zonen moeten uiteraard wel kunnen windsurfen. Carnaval vieren zit Prins Maarten II in zijn bloed. Reeds 17 jaar maakt Maarten deel uit van de RV11 van de Köttelpeer’n als nachtvorst. Daarnaast is hij penningmeester geweest van de 55-jarige jubileumcommissie van de Köttelpeer’n in 2020. Samen met Sik Joost kijkt hij enorm uit naar een gloepens mooi en grandioos carnavalsseizoen 2023!

Sik Joost

Sik Joost is geboren op 29 juni 1972 in Ootmarsum, zoon van Harry Munsterhuis en Annie Munsterhuis-Eijsink. Na een aantal omzwervingen al 17 jaar woonachtig in Denekamp samen met zijn vrouw Ivanka (nen echte Doarper en dochter van Sik Gerard uit 1983). Ze hebben twee dochters Isabel (16) en Carlijn (14).

Hij voelt zich inmiddels een echte Köttelpeer in het altijd gezellige Denekamp! Sik Joost is werkzaam bij Centromotion/Power-Packer in Oldenzaal, leverancier van hydrolieksystemen in onder andere de automobielindustrie. Als Global Operations Director is hij verantwoordelijk voor alle operationele zaken wereldwijd en is dan ook geregeld op reis. Maar met carnaval is hij thuis en viert dan samen met zijn gezin volop carnaval, van opkomst, gala’s en natuurlijk de optocht kiek’n en feestvier’n. Daarnaast slaat hij graag een balletje op de tennisbanen bij TVD en zie je hem geregeld toeren in zijn Fiat Spider. Ook gaat hij graag met zijn gezin op pad naar nieuwe vakantiebestemmingen of skiën in Oostenrijk. Samen met prins Maarten II kijkt hij uit naar een onmeunig mooi carnaval 2023.

Liefsprok:

In 2022 hew niks doan, mer in 2023 loat wie oons onmeunig goan!