Algemeen

Frank uit Reutum wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

REUTUM - Frank uit Reutum is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat afgelopen zondag te zien was bij SBS6. 

Frank met zijn gewonnen prijs, Fotocredits Roy Beusker Fotografie.

Linda de Mol maakte bekend dat Frank met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Jeffrey uit Nieuw-Buinen – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Frank was samen met vijftig wijkgenoten uit postcodegebied 7667 in de studio aanwezig. Frank reageerde erg verrast toen hij de auto won: ''Ik weet niet of elektrisch rijden wel kan in ons dorp, hoor'' zegt hij lachend. Op de vraag van Linda of hij wel blij is met de auto zegt hij: ''Ja natuurlijk!” 

Hoofdprijs gaat naar inwoner uit Amersfoort

Erik uit Amersfoort speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 380.000 euro. 

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ 

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.    

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 2 april wekelijks te zien op zondagavond om 19:55 uur bij SBS6.