Uitgaan & Cultuur

Excelsior pakt uit met benefietconcert

LOSSER - Muziekvereniging Excelsior pakt op zondag 2 juni om 15.00 uur groots uit met een benefietconcert in Openluchttheater Brilmansdennen in Losser.

Alle geledingen van de vereniging zullen zijn vertegenwoordigd. Het harmonieorkest, de drumband en de twirl geven allen acte de présence. Bijzondere aandacht gaat uit naar zangsoliste Debby Mureau. Zij zal worden begeleid door orkest en enkele leden van de bekende coverband Waaz. Debby geniet landelijke bekendheid door het winnen van het AVRO songfestival en ze is onder meer actief als jazzzangeres en stemcoach. Het zal een afwisselend optreden worden met twirl en drumband. Het orkest speelt enkele authentieke harmoniewerken maar ook veel populaire muziek zoals ‘Door de wind’, Don’t cry for me Argentina’, waar de zang zal worden vertolkt door Debby Mureau. De presentatie is in handen van Cia Kroon, voormalig burgemeester van de gemeente Losser.

Om geld bijeen te brengen wordt een loterij georganiseerd waar serieuze prijzen mee zijn te winnen, zoals een tuinset van Hartman. De toegang is € 15,00 en is tevens een lot, elk extra lot kost € 10,00, die zij natuurlijk van harte aanbevelen. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gekocht bij leden van Excelsior of via info@excelsior-losser.nl.

Een fantastische, muzikale zondagmiddag gaat het worden waar het KWF centraal staat. De opbrengst van het concert komt geheel ten goede aan het KWF Kankerfonds. Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die hiermee te maken heeft, of heeft gehad. Dus wat kan er mooier zijn het KWF te helpen, een onvergetelijke muzikale middag mee te maken en kans te maken op prachtige prijzen.