Uitgaan & Cultuur

Vierde editie van SoundGardens Denekamp

DENEKAMP -  Denekamp zal op zaterdag 8 juni bruisen van live muziek tijdens de vierde editie van SoundGardens Denekamp. In een uniek concept worden twaalf particuliere tuinen in het centrum van Denekamp omgetoverd tot intieme podia, waar bezoekers kunnen genieten van een scala aan muziekstijlen, variërend van akoestisch en countrypop tot dialect en vuige rock.

Het evenement belooft een waar hoogtepunt te worden voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Van 18.00 tot 22.00 uur kunnen bezoekers zich laten betoveren door de klanken die uit de verschillende tuinen opstijgen.

Dit jaar nemen ook tuinen aan de ‘andere kant’ van het dorp deel aan SoundGardens, zo is er een dj van topklasse aan de Lindenweg, stevige rock in een tuin aan de Kievit en een partyband aan de Kerkuil. De tuinen liggen allemaal op een prima route zodat men al fietsend van tuin naar tuin kan gaan.

\Wat SoundGardens Denekamp extra bijzonder maakt, is dat het volledig afhankelijk is van vrijwillige bijdragen van de bezoekers. Eenieder die van plan is het evenement bij te wonen, wordt aangemoedigd om kleingeld mee te nemen of de QR-code te scannen die te vinden is op de officiële website van SoundGardens Denekamp of op de collectebussen in de tuinen. Uit deze vrijwillige donaties ontvangen onder andere de muzikanten een bijdrage. Dus vergeet je bankpas niet!

Na het afsluiten van de tuinconcerten gaat het feest door met een spetterende afterparty bij De Wethouder en Skik waar feestgangers genieten van optredens van Sep & Jesse, ook wel bekend als de muzikale familie Eshuis uit Oldenzaal.

Het mooiste van alles? De toegang tot zowel de tuinconcerten als de afterparty is volledig gratis, waardoor SoundGardens Denekamp toegankelijk is voor iedereen die zin heeft in een muzikale avond vol plezier en gezelligheid.

Voor meer informatie over de deelnemende tuinen, de artiesten en het volledige programma, kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op de Facebookpagina SoundGardens Denekamp of de officiële website www.soundgardensdenekamp.nl. SoundGardens Denekamp belooft een onvergetelijke avond te worden vol muzikale hoogtepunten en gemeenschapszin.

Binnenkort worden de muzikanten, bandjes en een timetable geplaatst in Dinkelland Visie.

Mis het niet!