Algemeen

Marc Bernds de koning van de Eendrachtloterij op Koningsdag

MANDERVEEN - Een oranje tompouce met een kop koffie kreeg de loterijcommissie voorgeschoteld door Marc Bernds nadat hij even daarvoor was gefeliciteerd met het winnen van de hoofdprijs in de Eendrachtloterij. Een feestelijk moment en een financiële meevaller die Koningsdag voor Marc nog mooier maakte. Voor even de koning van de Eendrachtloterij.

Voor Marc is het niet de eerste hoofdprijs van € 400,-. Al eerder mocht hij de hoofdprijs in ontvangst neemt. En zoals de loterijcommissie vaker hoort: winnen verveelt nooit. Om Koningsdag extra kleur te geven kreeg Marc ook een boeket bloemen namens Reinerink Bloemen en Planten aangeboden.

Overige winnaars

De kwartaaltrekking, uitgevoerd door VWZ Notarissen in Tubbergen, gaf voor verschillende deelnemers ook reden tot een extra feest. B.J.M. Rikhof won de tweede prijs (€ 100,-). De derde prijs (€ 90,-) ging naar B. J. Reinerink en G.J. Godeke won de vierde prijs (€ 70,-). Namens de leden van muziekvereniging De Eendracht van harte gefeliciteerd met het winnen van deze geldprijzen en de overige deelnemers bedankt voor het meespelen in de loterij en dus ook het financieel steunen van muziekvereniging De Eendracht.

Neem de gok voor het goede doel

Ook op zoek naar financieel geluk? Neem de gok en zet all-in op de Eendrachtloterij. De winkans is in vergelijking met de Staatsloterij of Nationale Postcode Loterij veel groter. Geen gouden koffer maar de loterijcommissie op de koffie.

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend informatie aan en stuur een mailtje met uw gegevens naar henkvunen@caiway.nl of neem telefonisch contact op via tel. 0541-680707.

Goed nieuws voor de deelnemers: dit jaar gaat de loterijcommissie nog vier keer op pad om prijzen uit te reiken.