Zakelijk

De Transporters neemt AAB Koeriers over

ALMELO - In een tijd waarin bedrijven voortdurend evolueren en zich aanpassen aan         veranderende marktomstandigheden, is het soms nodig om samen te gaan met  gelijk-gestemde partners om groei te realiseren. Dit is precies wat er gebeurt bij De Transporters, die vanaf 1 mei AAB Koeriers heeft overgenomen.

Voor vader Gerrit en zoon Gert, eigenaars van AAB Koeriers in Almelo, was het nemen van deze beslissing geen gemakkelijke. Ze wilden continuïteit en stabiliteit voor hun bedrijf. Dus toen ze besloten dat het tijd was voor een verandering, wendden ze zich tot De Transporters.

Peter, mede-eigenaar van De Transporters, is verheugd over de overname: "Dit is een supermooie kans voor ons. Wat zij doen is een mooie aanvulling op ons bedrijf, met name op ons wagenpark en van bestelauto tot vrachtwagen. Je gaat de wagens nu efficiënter inzetten. Het is voor ons een stukje groei en optimalisatie.”

Alles onder de naam De Transporters

De Transporters heeft per 1 mei de dienstverlening van AAB Koeriers overgenomen en deze geïntegreerd onder de eigen naam. Klanten van AAB Koeriers kunnen rekenen op een naadloze overgang en behouden hun vertrouwde contactpersonen.

Gerrit en Gert zullen deel uitmaken van het team van De Transporters. Gerrit zal actief blijven als chauffeur, terwijl Gert zich zal toeleggen op de planning en klantrelaties. Beide partijen kijken met vertrouwen naar de toekomst en zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt.

Over De Transporters

De Transporters is een transport- en koeriers-bedrijf met negentien enthousiaste medewerkers. Het bedrijf rijdt door heel Neder- land en Europa en beschikt over een uit- gebreid wagenpark met bestelwagens, bussen en vrachtwagens.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Transporters via telefoonnumer 0546 539455 of per e-mail via info@detransporters.nl

Uw reactie