Zakelijk

Bijzondere dag tijdens Open Bedrijvendag Geesteren

GEESTEREN - Op zondag 10 september werd Geesteren omgetoverd tot het centrum van ondernemerschap en gemeenschapszin tijdens de langverwachte Open Bedrijvendag Geesteren. Open Bedrijvendag Geesteren, dat maar liefst 80+ bedrijven samenbracht, werd gekenmerkt door de aanwezigheid van diverse pleinen en een fietsroute van circa 23 kilometer, die duizenden bezoekers de kans bood om te ontdekken wat voor veelzijdige ondernemingen Geesteren heeft.

Met temperaturen die de 30 graden bereikten, mogen we met trots verkondigen dat Open Bedrijvendag Geesteren 2023 een succes was. De warme ontvangst van duizenden enthousiaste bezoekers toonde aan dat Geesteren een centrum van bedrijvigheid is.

Tijdens deze bijzondere dag waren prachtige prijzen beschikbaar gesteld door de Ondernemers Vereniging Geesteren voor deelnemers met een volle stempelkaart. Met een volle stempelkaart maakte je kans op:

Een volledig verzorgd 6-gangendiner voor 2 personen bij restaurant Vinck

1 minuut gratis winkelen bij Plus Wallerbosch. Een gloednieuwe laptop inclusief hoes en muis van DE-IT. Onze felicitaties gaan uit naar de winnaars: Wouter Paus, Anja Horstman en Dionne Kroeze!De organisatie van Open Bedrijvendag Geesteren werd ook aangenaam verrast tijdens een vergadering, toen het Twents Broodhoes een taart aanbood.Nu is het tijd om na te genieten van deze dag, en we zijn verheugd aan te kondigen dat de volgende Open Bedrijvendag Geesteren over 5 jaar zal plaatsvinden.

Namens de Ondernemers Vereniging Geesteren willen we alle bedrijven, vrijwilligers, medewerkers en bezoekers hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan het succes van Open Bedrijvendag Geesteren 2023. Samen hebben we Geesteren in de schijnwerpers gezet.