Zakelijk

BGT Café op 28 maart

TUBBERGEN - Het is weer tijd voor een inspirerend BGT Café. Ook deze keer heeft het Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT) weer een interessant thema in petto: ’De ondernemer en zijn wagenpark: hoe ga je als ondernemer om met verduurzaming en elektrificatie van je bedrijfsvoertuigen?’

De mobiliteitswereld verandert enorm. De druk om te verduurzamen groeit, en elektrificatie en waterstofaandrijving spelen hierin een grote rol in. Daarom verwelkomt het ondernemersplatform op donderdag 28 maart mobiliteitsexpert Jasper Engel als gastspreker voor het eerste BGT Café van dit jaar.

 

Jasper Engel

Jasper Engel, onder meer uitgever en auteur van het Jaarboek EV, brengt een schat aan ervaring mee uit de auto-industrie. Hij verdiept zich volop in zaken die te maken hebben met elektrisch rijden zoals het kiezen, rijden, laden en besparen met een elektrische auto en bedrijfswagen.

”Jasper zal ons bijpraten over deze elektrische transitie, specifiek gericht op bedrijfswagens, en wat dit betekent voor ons als ondernemers. Ook gaan we in gesprek met enkele van onze ondernemers om te ontdekken wat dit concreet betekent in de praktijk”, aldus de organisatie.

Het BGT Café is op donderdag 28 maart in 'n Kaps, Tibsweg 2 in Tubbergen. De inlooop is vanaf 16.00 uur. Het programma begint om 16.30 uur. De verwachte eindtijd is rond 18.00 uur, waarna er nog een uur is om na te praten en te borrelen (einde 19.00 uur).