Uitgaan & Cultuur

Zondag 26 mei: Dag van het Park Oldenzaal

OLDENZAAL - Zondag 26 mei is het weer zover, de Dag van het Park in het Kalheupinkpark aan de Haerstraat, een feest van herkenning voor wie de voorgaande edities heeft bezocht. Maak je op voor weer een heerlijke, ontspannen zondagmiddag. 

Inner Wheel Oldenzaal organiseerde opnieuw de Dag van het Park Oldenzaal en nodigt iedereen uit om te genieten van het mooie park. Er is weer een kunst en creatieve markt en er worden diverse kinderactiviteiten gehouden. In de prachtige natuur van het park zullen verschillende artiesten hun opwachting maken op het podium om de bezoekers te amuseren. Iedereen is van harte welkom om te genieten van een gevarieerd aanbod aan amusement. Aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht en zelfgemaakte heerlijkheden kunnen worden gekocht voor thuis, maar ook ingrediënten voor een high tea kunnen ter plekke worden gekocht en dan smikkelen maar!

Een gevarieerd aanbod aan amusement, cultuur en live muziek voor jong en oud! Alle reden om zondag 26 mei tussen 12.00 en 17.00 uur de Dag van het Park te beleven en elkaar te ontmoeten. Picknickkleed mee, kinderen mee en genieten in het park! Welkom allemaal, de toegang is gratis.

Reacties

A great neighborhood spring celebration. Visited 2 years ago!

 Congrats from. Armed Valley, 93924.