Uitgaan & Cultuur

Zomerconcert 2024 Stadsjongenskoor Oldenzaal

Why we sing!

OLDENZAAL - De jongens van het Stadsjongenskoor zijn supertrots op hun dirigent Mariette Effing die afgelopen kerstconcert een mooie onderscheiding kreeg. Waarom ze zingen? Omdat het leuk is en omdat ze van muziek houden!

De jongens, jongemannen en de heren van Esquire nodigen iedereen uit te komen luisteren naar dit vrolijke concert op zondag 30 juni om 16.00 uur in Cultureel Centrum De Hof in Oldenzaal. Tijdens dit concert presenteren alle koren van het Stadsjongenskoor zich door samen en afzonderlijk te zingen: het Opleidingskoor, het Middenkoor, het Concertkoor, het Jongemannenkoor en Esquire. Samen meer dan 40 jongens! Het publiek kan genieten van een zeer divers repertoire. Allerlei thema's komen aan bod: dieren, de liefde, het weer, het leven en het einde daarvan. Ook de jongens die afgelopen jaar zangles hebben gehad van Sarah Konig zullen laten horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

Het Stadsjongenskoor staat onder leiding van dirigent Mariette Effing en de pianobegeleiding is in handen van Dennis Vallenduuk.

De aanvang van het zomerconcert is om 16.00 uur, einde circa 17.15 uur (er is geen pauze).
De toegang vanaf 18 jaar bedraagt € 15,00, van 13 t/m 17 jaar € 5,00 en t/m 12 jaar is gratis.

Ga voor de online kaartverkoop naar www.podiumplein.nl