Uitgaan & Cultuur

Zondag 26 mei in Kulturhus

Voorjaarsconcert Denekamps Mannenkoor met medewerking van Popkoor Vocal

DENEKAMP - In het Kulturhus aan de Oranjestraat in Denekamp wordt komende zondagmorgen 26 mei het voorjaarsconcert van het Denekamps Mannenkoor (DMK) gehouden, aanvang 11.30 uur. Dit jaar wordt meegewerkt door het Oldenzaalse Popkoor Vocal Essen o.l.v. dirigente Roxine Engelbarts.

Met een gevarieerd programma hopen de Denekampse zangers o.l.v. dirigent Jeroen Hulshof, het publiek in de juiste voorjaarsstemming te brengen. En dit programma bevat o.a. enkele nieuw ingestudeerde stukken waaronder Rivers of Babylon en You raise me up. Verder worden er mannenkoorwerken in het Nederlands, Duits en Spaans gezongen.

Vocal Essen zingt o.a. Skin, in een bewerking van Freek Engelbarts en verder Angels (Robbie Williams) en Don’t stop me now (Queen). Mannenkoor en Vocal Essen zingen aan het slot van het concert gezamenlijk When I’m sixty four van de Beatles.

Het Denekamps Mannenkoor opent het concert met de Ode aan Denekamp, ooit geschreven door de eerste dirigent Henk Tukkers. De pianobegeleiding deze morgen is in handen van Nadine Eman. Halverwege het concert is er een pauze, waar koffie en thee aangeboden wordt.

Gratis toegang

Het concert is gratis toegankelijk, men dient echter wél over een toegangskaartje te beschikken, en dat is verkrijgbaar bij boekhandel Brummelhuis aan het Nicolaasplein in Denekamp. Er geldt een maximum van 4 kaarten per persoon.

De zaal is open vanaf 11.00 uur, bij binnenkomst is een programmablaadje verkrijgbaar. Na afloop van het concert kan men bij de uitgang een vrijwillige bijdrage doen, hetzij contant of via een QR-code.