Uitgaan & Cultuur

Vocal Group For You voor Tubbergen Toont Talent

TUBBERGEN - Tijdens de week van Tubbergen Toont Talent (van 25 mei tot en met 02 juni) zullen er op verschillende dagen en op diverse locaties binnen de gehele gemeente Tubbergen allerlei mooie dingen georganiseerd worden met een creatieve inslag. Hierbij zullen  Tubbergenaren hun talent tonen en zij willen dit graag met iedereen delen.

Zo ook Vocal Group For You

Vocal Group For You verzorgt op woensdag 29 mei van 18.00 tot circa 20.00-20.30 uur een optreden bij Erve Kampboer in Geesteren (Kampboerlaan 6). Dit optreden is een mooie combinatie met de Wandel-Drie-Daagse, die ook in diezelfde week plaatsvindt en waarbij Erve Kampboer de start- en finishlocatie is. Bij mooi weer wordt er buiten gemusiceerd en wanneer het weer het niet toelaat, zal For You binnen bij Erve Kampboer optreden. Hierbij is een ieder uiteraard van harte welkom!

Vocal Group For You is in de loop der jaren wel een begrip geworden. Al sinds 2007 hebben de leden de muzikale omlijsting bij vooral trouwerijen mogen verzorgen. Nu richt de groep zich ook op een wat breder muzikaal segment. Hierbij kunt u nog steeds denken aan trouwerijen, maar ook aan het zingen bij een verzorgingstehuis, achtergrondmuziek tijdens een receptie, sfeermuziek op een leuk terras op zondagmiddag of een gastoptreden tijdens een (regionaal) concert. Ook voor rouw kan For You worden benaderd.

Erik, Marieke, Robin en Anke hebben allen een ruime ervaring in de muziekwereld en tijdens het optreden bij Erve Kampboer laten zij een mooie mix van nummers uit hun ‘oude’ repertoire alsook nieuwe nummers horen. Hierbij wordt een meerstemmige samenzang maar ook een prachtige solo niet geschuwd. Vocal Group For You heeft er heel veel zin aan om zijn muzikale talenten aan u te laten horen.

Wilt u meer weten over Tubbergen Toont Talent, check dan de Facebookpagina: gemeente Tubbergen Toont Talent. Wilt u meer weten over Vocal Group For You? Ook die is op Facebook te vinden via: Vocal Group For You, maar ook bereikbaar via de mail: vocalgroupforyou@outlook.com