Uitgaan & Cultuur

Verlichte midwinterwandeling Losser op 22 december

LOSSER - Mystieke klanken van de midwinterhoorns en sfeervolle verlichte straten in en rondom het centrum van Losser tijdens de verlichte midwinterwandeling van 3 kilometer. 

Route

Deelnemers kunnen tijdens de route genieten van een kerstverhaal in de Maria Geboortekerk en een optreden van kinderen van de muziekschool bij de Protestantse Kerk. Bij Erve Kraesgenberg staat er warme chocolademelk en glühwein klaar en in de Boggelschuur krijgen deelnemers ook een lekker warm hapje. Voor kinderen zijn er tijdens de wandeling gezellige activiteiten en de kerstman zal ook van de partij zijn. Onderweg zijn er op diverse plekken de midwinterhoornblazers en ook mag je zelf proberen om geluid uit de midwinterhoorn te krijgen. Tot slot kun je bij Grand Café Smit een marshmallow maken. 

Eigen potje versieren

Bij deze editie is het mogelijk om zelf een glazen potje te versieren. Deze stallen ze uit langs de route. Ga jij ‘m bewonderen? Het mooiste potje verdient natuurlijk een leuke prijs. Je kunt de potjes inleveren bij Grand Café Smit in Losser tot 18 december.

Praktische informatie

De wandeling vindt plaats op vrijdag 22 december en er kan gestart worden tussen 17.00 en 19.00 uur. De start is bij de Martinustoren in Losser waar je ook de route en consumptiebonnen ontvangt. De route is geschikt voor kinderwagens. De kosten bedragen € 7,50 p.p. (incl. de bovengenoemde consumpties). Zorg dat je goed zichtbaar bent in het donker. Een eigen lampion of zaklamp kan worden meegenomen.

Inschrijven

De (online) inschrijving is inmiddels geopend. Aanmelden voor deze verlichte midwinterwandeling is verplicht en kan via visitdeluttelosser.nl middels het aanmeldformulier of telefonisch via Tourist info De Lutte-Losser, tel: 0541-551160.  Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plaatsen.