Uitgaan & Cultuur

Vaderdag in Stijl: foodtrucks en oldtimerfestival Op Losse(r) Wielen!

LOSSER - Papa’s hart gaat sneller kloppen. Op Vaderdag, zondag 16 juni, staat Losser in het teken van een mooi spektakel met imposante en bijzonder oldtimers: van nostalgische klassiekers tot glimmende Amerikaanse vrachtwagens. Een keur aan foodtrucks, leuke kinderactiviteiten en veel geopende winkels zorgen voor een onvergetelijke dag voor het hele gezin. 

Lekkernijen geserveerd vanuit foodtrucks, alle terrassen open van de plaatselijke horeca, kraampjes tussen een lint van opgestelde voertuigen zorgen voor een bruisende sfeer in het centrum van Losser. De smaakpapillen worden verwend. Horeca en foodtrucks beloven in ieder geval één gerecht voor een betaalbare prijs van minder dan € 5,00 te serveren. En voor de echte bierliefhebber is er de biercarrousel bij 't Lossers Hoes voor een gezellige sfeer en waar verfrissende drankjes op het menu staan.

Kraampjes, winkelen en kinderactiviteiten
Maar dat is nog niet alles! Naast de collectie van oldtimers, kan er ook gewinkeld worden. Maak een wandeling door het gezellige centrum van Losser en ontdek de gevarieerde kraampjes en winkels die hun deuren openen voor deze speciale gelegenheid. Ondertussen vermaken de kinderen zich op de stormbaan. Als ze uitgeraasd zijn tovert een ballonnenclown de meest geinige ballonfiguren tevoorschijn.

Eigen voertuig showen
Als autoliefhebber je eigen bijzondere voertuig showen? Er is de mogelijkheid je eigen oldtimer aan te melden. Of het nu gaat om een glanzende auto, een stoere motorfiets of een vintage tractor, alle voertuigen zijn welkom om deel te nemen aan dit nostalgische spektakel. Aanmelden kan nog door een e-mail te sturen naar: oplossewielen@gmail.com.

Samengevat: oldtimers, culinaire versnaperingen, kindervermaak, winkelen én een biertje. Nou, wij wisten het wel! Kom naar Losser en beleef een dag vol plezier, smaak en nostalgie voor jong en oud.

Op Losse(r) Wielen vindt plaats op zondag 16 juni van 12.00 tot 17.00 uur in het Centrum van Losser.