Uitgaan & Cultuur

Twente Plat komt zaterdag 3 februari naar Almelo

ALMELO - Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op z`n cultuur. Een van de mooiste tradities is daarnaast de tournee van het gezelschap Twente Plat. Al jarenlang komt dit Twentse cabaret elk seizoen met een heerlijk en gloednieuw programma waarbij het goed toeven is. Het publiek een prachtig avondje uit bezorgen is het ultieme doel en daarin speelt de Twentse humor de absolute hoofdrol. 

Alle bekende personages worden ook dit seizoen weer ten tonele gevoerd.

Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar dat op smeuïge wijze verteld over de bijzondere figuren uit hun dorp, Mans is de jonge cabaretier die zijn avonturen voornamelijk beleefd in ‘het Haagse’, waar hij als ‘beveiliger van Mark Rutte’ in de weer is. Een ijzersterke creatie, waarmee hij de lachers op zijn hand krijgt. Aaltje & Trijntje zijn ook weer van de partij, twee al wat oudere hartsvriendinnen die heel wat te stellen hebben met hun mannen en hun kleinkinderen. De twee ‘dames’ zijn elk seizoen weer goed voor vele lachsalvo`s.

In de muzikale omlijsting zijn alle vier de leden van Twente Plat van de partij. Ze brengen een aantal heerlijke dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten.

Er is goed nieuws voor de inwoners van Almelo en omgeving.

Twente Plat komt eindelijk weer naar Almelo en speelt op zaterdag 3 februari de nieuwe voorstelling in de grote zaal van wijkcentrum De Schelf, Binnenhof 51. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar bij firma Woudstra, Ootmarsumsestraat 265, Almelo. Telefonisch reserveren kan ook: bel dan De Reserveerlijn onder telefoon 074-3841718 en uw kaarten liggen vanaf 1 uur voor aanvang voor u klaar aan de zaal.

En vergeet niet: Lachen is gezond dus: mis het niet!