Uitgaan & Cultuur

Theater Hof 88 houdt vijfde editie Noaberfest mét open huis van Kaliber Kunstenschool

ALMELO - Theater Hof 88 houdt op zondag 30 juni opnieuw het culturele festival Noaberfest. Tijdens Noaberfest kiezen de bezoekers van het festival een route welke hen langs vijf verschillende optredens op vijf verschillende plekken leidt. Op elke locatie wacht een nieuw optreden van een verrassende artiest. Elk optreden duurt ongeveer 25 minuten waarna de bezoekers verder gaan naar de volgende locatie. Kies uw route en geniet van Noaberfest 2024! Ook zal er weer een gezellig terras worden gebouwd op Cultuurplein Elisabethhof en houdt Kaliber Kunstenschool een open huis waarbij er meerdere optredens, workshops en demonstraties bij te wonen zijn.

De laatste zondag van juni houdt Theater Hof 88 het culturele festival Noaberfest. Net als bij de eerdere edities kunnen de bezoekers kiezen uit verschillende routes; dit jaar zijn er twaalf routes om uit te kiezen. Elke route brengt de bezoekers langs vijf verschillende locaties met vijf verschillende optredens. De routes richten zich deze editie op de binnenstad van Almelo met onder andere een optreden in het Huis van Bewaring, Kringloop WaWollie, Bibliotheek Almelo maar ook een buitenoptreden bij Natuurhus Almelo of in de tuin van Stedelijk Museum Almelo.

Ook tijdens deze vijfde editie van Noaberfest heeft Theater Hof 88 zijn uiterste best gedaan om aansprekende artiesten te boeken. Bijzonder is het grote aantal prijswinnende cabaretiers dat tijdens Noaberfest zal optreden. Naast Luuk Ransijn zullen ook Luuk Weggemans en Hugo van Eck aanwezig zijn, samen goed voor vier cabaretprijzen. Ook zal er op één locatie een verrassingsoptreden zijn van een echte regionale legende. Alle locaties, artiesten en de verschillende routes zijn te vinden op de website van Theater Hof 88.

Net als bij voorgaande edities zal er op Cultuurplein Elisabethhof een gezellig terras worden opgebouwd waar de bezoekers tussen de optredens door kunnen genieten van een koud drankje. Nieuw deze editie is het open huis van Kaliber Kunstenschool. Die zal de bezoekers gedurende het festival meenemen in de vele activiteiten, culturele lessen en cursussen die worden aangeboden voor volwassenen. Ook worden enkele kleine optredens verzorgd waar de bezoekers tussen de optredens in de Noaberfest-route in van kunnen genieten.