Uitgaan & Cultuur

Stroat Ensemble bij Hotel Het Landhuis met Markloawen Muzikaal Zondag 21 januari

OLDENZAAL - O.C.V. De Markloawen houdt zondag 21 januari weer het feest Markloawen Muzikaal.  Het Stroat Ensemble komt om de boel op de kop te zetten. 

Twente, Nederland, Europa het Stroat Ensemble uit Oldenzaal is een feest-Big Band, die al meer dan 33 jaar overal de vrolijkste & mooiste muziek maakt. Het doel is steeds hetzelfde: als vrienden onder elkaar met swingende muziek & spontane grappen een feestelijk sfeertje bouwen! Vier dit feestje mee met Gravin Marijn, Graaf Jason en Sik Kevin onder de lijfspreuk: Carnaval en scouting hef oons verbindt, noe kumpt de friss’n wind!  Liever in polonaise met de Jeugdgraaf Job en Jeugdgravin Mirle  onder hun lijfspreuk: Even niet zwemmen, even niet ballen, want we gaan met de carnaval knallen! Op deze ochtend wordt ook de Gouden Gaai winnaar bekend gemaakt, iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Markloawen, ben je nieuwsgierig kom langs….en maak het mee. Begin de zondag met een gezellig feest bij het Landhuis op 21 januari om 11.11 uur!

Hotel Het Landhuis, Bentheimerstraat 118.  Zaal open 10.30 entree vrij. Wilt u nog gala kaarten halen voor onze gala’s op 2 en 3 februari, de voorverkoop van de galakaarten is op 16 en 18 januari van 19.00 tot 20.00 uur.