Uitgaan & Cultuur

Streekproductenroutes rondom Beuningen

BEUNINGEN -  Tourist info Beuningen organiseert mooie streekproducten fietsroutes op zondag 23 juni en woensdag 17 juli. Dit jaar gaan de deelnemers op de fiets naar Breckelenkamp, om te genieten van dit unieke gebied met prachtige Twickelerven en Huis te Breckelenkamp. Bewoners zijn trots op de Marke en streek en vertellen er met liefde over. Tevens kunnen de deelnemers onderweg proeven van heerlijke streekproducten uit eigen omgeving.

Fiets door de prachtige omgeving van Beuningen, Denekamp, Lattrop en Breckelenkamp. Geniet onderweg van koffie met appeltaart bij Erve Meesterplaatsje, Twickel kaas en Black Angus worst bij Erve Veldman, een bezoek aan Huis te Breckelenkamp, Italiaans brood bij thuisbakker Ingrid en een sapje uit de boomgaard van buurman Sander, een mozzarellaspies bij Buffalo Farm Twente, een bezoek aan de bloemen- en moestuin van Landgoed Singraven met heerlijk ijs van ‘t Loaboerke en tot slot een warm hapje bij ’t Sterrebos in Beuningen.

De fietsroute is circa veertig kilometer en start bij ’t Sterrebos in Beuningen. Deelname bedraagt € 22,50 p.p. voor volwassenen en € 17,50 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Reserveren kan via: visitdeluttelosser.nl of telefonisch bij de Tourist info, tel: 0541-551160. Wees er snel bij, want vol=vol.