Uitgaan & Cultuur

Streekproductenroute groot succes

BEUNINGEN - Zondag 23 juni was de eerste editie van de streekproducten fietstocht. Na een succesvolle eerste editie, organiseert de Tourist info Beuningen op woensdag 17 juli een tweede editie van de streekproductenroute.

De start is tussen 10.00 en 12.00 uur bij 't Sterrebos. De fietsers maken kennis met streekproducten en het landleven. Via landweggetjes fiets je in alle rust door Beuningen, Lattrop, Breklenkamp en Denekamp. Onderweg worden de fietsers verwend met heerlijke streekproducten uit eigen omgeving. Koffie met appeltaart bij Erve Meesterplaatsje, Twickel kaas en Black Angus worst bij Erve Veldman, een bezoek aan Huis te Breckelenkamp, Italiaans brood bij thuisbakker Ingrid en een sapje uit de boomgaard van buurman Sander, een mozzarellaspies bij Buffalo Farm Twente, een bezoek aan het park en de moestuin van Landgoed Singraven met ijs van 't Loaboerke en tot slot een warm hapje bij ’t Sterrebos.

De fietsroute is circa 40 kilometer en start bij ’t Sterrebos in Beuningen. Deelname bedraagt € 22,50 p.p. Reserveren kan via: visitdeluttelosser.nl of telefonisch bij de Tourist info, tel. 0541-551160.

Wees er snel bij, want vol = vol.

Uw reactie