Uitgaan & Cultuur

Start dansseizoen Ootmarsumse Boerendansers

OOTMARSUM - De dagen worden langer en het voorjaar komt eraan. Dat betekent dat de boeren en boerinnen van de Ootmarsumse Boerendansers weer in actie komen: de klompen zijn geschuurd, de pakken uit de kast getrokken en de dansen druk geoefend. Dit laatste is dit jaar extra van belang, want de dansers mogen Martijn Bos als nieuw lid van de club verwelkomen. Zijn vriendin Marjolijn Dekker heeft vorig jaar al meegedanst en kan Martijn dit jaar de fijne kneepjes van het (dans-)vak bijbrengen. Al eerder was het paar betrokken bij de Boerendansers, door samen in het boerenhuwelijksbootje te stappen tijdens de Siepelmarkt van 2023.

Vanaf de tweede week van mei staan de Ootmarsumse Boerendansers weer elke donderdag om 20.15 uur voor de gasten klaar bij hotel Van der Maas. De eerste dansavond start op woensdag 8 mei bij het Stadshotel, in verband met Hemelvaart.

De toegang is € 7,50 per persoon. Voor dit bedrag ben je verzekerd van een gezellige avond vol dans, muziek, spreuken en een heuse Twentse quiz. Voor een kleine sfeerimpressie zijn de Boerendansers ook te vinden op Facebook en Instagram; neem gerust een kijkje!

Mocht jij het ook leuk vinden om Ootmarsumse tradities in ere te houden en regelmatig te borrelen met een club gezellige mensen (jong en oud!), stuur dan een berichtje naar info@boerendansers-ootmarsum.nl of bel/app naar 06-10822107. Eén van de boeren of boerinnen aanspreken kan natuurlijk ook altijd. 

Uw reactie