Uitgaan & Cultuur

Stadstheater De Bond

OLDENZAAL - In stadstheater De Bond staat op vrijdagavond 1 maart de Cabaret Club op het toneel, op zaterdag 2 maart speelt de Haagse bad Sunfire en op zondagmiddag 3 maart staat Cesar Zuiderwijk op het podium.

Geheime Cabaret Club in De Bond
Op vrijdagavond 1 maart staan er maar liefst vier cabaretiers op het toneel van De Bond in Oldenzaal tijdens de Cabaret Club. Getalenteerde cabaretiers bieden het publiek vier verschillende mini cabaretvoorstellingen voor de prijs van één. De uitgelezen kans om kennis te maken met nieuw talent en ervaren cabaretiers. De line-up is altijd geheim. Het kan zelfs zijn dat het publiek oog in oog komt te staan met een grote bekende cabaretier.

Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 27,00per stuk incl. een drankje. Kaarten zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die ook telefonisch bereikbaar is via 0541-536300.

Rauwe Alternative Western Folk Muziek in de Bond
Op zaterdag 2 maart speelt de Haagse band Sunfire de voorstelling Tales of the Old West in Oldenzaal. Sunfire mengt vakkundig meerdere genres zoals folk, americana, roots, rock en bluegrass om een origineel geluid te creëren. Verwacht rauwe vocalen, meeslepende verhalen, en onweerstaanbare ritmes en melodieën.

The Old West
De troubadours van Haagsche band Sunfire componeren verhalen over deze harde tijden en doen er alles aan om het publiek te vermaken met gruizige en dansbare Alternative Western Folk. Opzwepende muziek die is geïnspireerd door de barre lifestyle van de inwoners van het mythische Sinner’s Town.

Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 25,00 per stuk incl. een drankje. Kaarten zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die ook telefonisch bereikbaar is via 0541-536300.

Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk in de Bond
Cesar Zuiderwijk is een echte drumlegende want hij was 50 jaar lang drummer bij Golden Earring en heeft daardoor genoeg tips en verhalen. Hij vertelt ze allemaal op zondagmiddag 3 maart in zijn solotheatershow De naakte waarheid in Stadstheater De Bond. Deze middag hoort het publiek natuurlijk fenomenale drumpartijen. Zuiderwijk zal zowel op zijn allereerste drumstel van augurkenblikken spelen als op de nieuwste elektronische variant. Daarnaast geeft hij tips over verschillende drumtechnieken en brengt hij met een flinke dosis humor de beste verhalen.

Kaartjes kosten € 22,50 incl. een consumptie via www.stadstheaterdebond.nl.