Uitgaan & Cultuur

Zaterdag 8 juni 18.00-22.00 uur

SoundGardens laat Denekamp weer genieten van muziek in twaalf Denekampse tuinen

DENEKAMP- Aanstaande zaterdag zal in Denekamp weer een bijzonder muziekpodium zijn. Dit keer ook drie gastvrije tuineigenaren die hun tuin aan ‘de andere kant van het dorp’ beschikbaar stellen voor respectievelijk een feestband, rockband en Nederlandstalige verhaalpop. De route is op fietsafstand van elkaar, dus je kunt geen tuin missen! 

Alle tuinen zijn vrij toegankelijk en SoundGardens heft geen entree. Wél wordt het zeer op prijs gesteld om in de tuinen een vrije gift te doen voor de bands en de drankjes die genuttigd worden. Maar ook te denken valt aan de koeling, EHBO en sanitair voor de tuinen. Deze vrije gift kan worden gedaan in de collectebussen of aan de hand van de QR-codes die je kunt vinden in de tuinen of op www.soundgardensdenekamp.nl. 

Benieuwd naar alle bands en muzikanten? Check hieronder of via de website de time table en de tuinen waar ze spelen!

The Satifiers

Fris uit de startblokken en met de roots bij de welbekende Stimmungsband ‘Falsch und Verrückt’, zijn The Satisfiers het maken van een feest op het podium niet onbekend, so Don’t Worry, Be Happy. Of je nu een fervent muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar Sex on Fire, met deze boys ben je verzekerd van een Nacht waarvan je dacht dat je hem nooit beleven zou. Met een repertoire dat bulkt van hits, zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse knallers en een unieke mix van muzikale stijlen, beloven The Satisfiers je een natte droom voor al je zintuigen. Ze gaan Oerend Hard met Annie uut de Bochte, vervullen Jouw Liefste Wens, dus Dance with Somebody en You’ll Never Walk Alone.

Jetlack

Vuige rock ’n roll!’ Dat is waar aan gedacht wordt bij het horen van de naam Jetlack! De energieke rock act komt naar Soundgardens om het dak eraf te blazen. Rock ’n roll hits vanaf de jaren 60 tot en met nu zullen de revue passeren, waarbij vriend en vijand hand in hand op de muziek mee hossen! Deze avond belooft versleten schoenzolen en piepende oren voor fans van Metallica, Nirvana, Motorhead en The Rolling Stones. See you at Soundgardens! ROCK ON!

The Kwints

Wie zijn zij?! The Kwints is een jonge en nieuwe band bestaande uit vijf enthousiaste jongeren uit Denekamp. Samen rock/pop muziek maken is hun grootste passie. Graag laten zij jullie 8 juni mee genieten van hele toffe muziek in 'eigen' tuin!

Beetroot

Beetroot bestaat uit een ervaren zangeres en drie, door de wol geverfde, muzikanten. Hun repertoire bestaat uit bekende en minder bekende covers in een pop/country/southern/blues stijl. Met gitaar, bas, drums en meerstemmig zangwerk worden de nummers met veel enthousiasme ten gehore gebracht. Denk hierbij aan Ilse de Lange, KT-Tunstall en Norah Jones, maar ook 'Gouwe Ouwe' songs van CCR, Johny Cash, The Beatles en Elvis passeren de revue. De band speelt ook stevige nummers van Journey en AC/DC, maar dan wel op de ‘Beetroot’ manier...

DJ JODY

DJ Jody is een energieke artiest die zijn huidige moderne sound combineert met lekkere classics. Hij neemt jullie mee op een elektronische reis door de jaren heen. Ieders lichaam zal in actie komen en vanzelf gaan bewegen op flinke beats met guilty pleasures uit de vroegere tijden. Stilstaan is bij hem geen optie! En om de avond compleet te maken heeft deze enthousiaste dj twee special acts geregeld die een set met dj Jody mee draaien. Deze dj mag je absoluut niet missen.

Treasure

Deze akoestische Treasure Country Pop Band speelt country/pop songs en steekt die in een eigen jasje . Het publiek wordt getrakteerd op bekende nummers van onder meer The Nashville Cast, Lady A, Alison Krauss, Julie Miller, Taylor Swift, Smithfield, Dolly Parton, Runaway June en onze eigen Common Linnets / Ilse DeLange, maar ook minder bekende pareltjes van bijvoorbeeld Kelsea Ballerini en Carly Pearce zullen het publiek in vervoering brengen. Deze countrymuzikanten hebben allen hun muzikale sporen ruimschoots verdiend en laten zien en horen dat countrymuziek van alle tijden is!

Merlijn Dewasme

Merlijn Dewasme maakt verhaalpop, waarvan de scherven op de grond zich vormen tot een halfvol glas. Hij vertaalt onderwerpen als liefde , op zoek zijn naar jezelf en de lastige relatie met zijn vader naar toegankelijke muziek met invloeden van Bløf, Stef Bos en Nielson. Samen met zijn band is hij 8 juni op Soundgardens te bewonderen!

Bouke's Bee Boys

Bouke's Bee Boys is een trio dat Americana classics speelt. Country, rock and roll en blues. Ook spelen ze hits uit de vorige eeuw van The Rolling Stones, Eric Clapton, Tom Petty, The Everly Brothers en Lou Reed. Dit alles puur, zonder geluidseffecten of tekstmappen en met heel veel soul. Gezellige swingende deuntjes op een prettig volume, waarbij je oordoppen kunnen thuisblijven!

Bentje & Friends

Dit gelegenheidsbandje bestaat uit vier mannen die al jaren samen een lekker stukje muziek maken. Voeg daar een dijk van een zanger en drie zangeressen aan toe en je hebt Bentje & Friends! Met veel passie en plezier verzorgen zij een gezellige avond waarbij er voor elk wat wils is! Hun repertoire bestaat uit zeer gevarieerde nummers van bijvoorbeeld de Dijk, Bløf, Toto, tot aan het klassieke The Phantom of the Opera. Dit Bentje wil je niet missen!

Roodblick

Roodblick is een hardrock/metalband met zijn roots diep in de Achterhoek. Alle leden hebben een grote voorliefde voor dit genre en daar kan je dan ook niet omheen. Uit welk decennium of jaar doet er niet toe, als zij het zelf maar goed genoeg vinden. Met hun fonkelnieuwe setlist staat hun repertoire als een huis! Als Roodblick de instrumenten aanslingert dan beweegt de grond onder je voeten. Het gaat hard, het is goed, strak en rauw…precies zoals je het wil hebben

Motbak

Motbak is een alternatieve rockband bestaande uit vijf leden afkomstig uit verschillende hoeken van Twente. De naam - roestige vuilnisbak - is een perfecte metafoor voor de band zelf: "een container voor allerlei grillige invloeden". Denk aan Black Sabbath, David Bowie, Queens of the Stone Age, REM, Kings of Leon, Depeche Mode en de Foo Fighters bijvoorbeeld. Motbak presenteert het allemaal in een energieke live performance. Oordoppen verplicht!!

Voodoo Woman

Frontvrouw van deze band is het uit Lattrop afkomstige muzikale talent Liesbeth Hofste. Samen met de ervaren Deventer bluesgitarist Thijs Westenberg (o.a. getourd met Chicago bluesgitarist Michael Dotson), de groovende drummer Andy Dandy en de in Raalte, het dorp van de Ribs & Blues, wonende bassist Wilco Jansen vormt zij de band Voodoo Woman. Ben jij klaar voor "blues music with a country attitude?!"

Uw reactie