Uitgaan & Cultuur

Publiek genoot volop van optredende bands

Sfeervolle muzikale zomeravond aan de Brandvijver

OLDENZAAL - Onder ideale weersomstandigheden vond afgelopen zaterdag alweer de 13de editie van de muzikale zomeravond plaats. Het zogeheten ‘Binnenbrandje’ vond plaats aan de Brandvijver op en bij het terras van café de Boom.

De zomer begon precies op tijd. Na de vele regenbuien van de afgelopen weken klaarde het weer zaterdag op waardoor het met recht een zomerse avond genoemd kon worden. 

Het Nederlands Elftal speelde al een dag eerder zodat ook de voetballiefhebbers een bezoek konden brengen aan de Brandvijver om er te genieten van de twee optredende bands. Het leek wel afgesproken werk.

Al direct bij het geslaagde optreden van de Oldenzaalse band ‘Collectio’, die voor de tweede keer optrad aan de Brandvijver, begon het publiek toe te stromen. De straat langs de vijver was afgesloten voor het doorgaande verkeer waardoor er een gezellig feestterrein ontstond.

Ook voor de mensen uit Oekraïne die in de nabijgelegen school hun tijdelijke woonplek hebben was het een aangenaam en welkom uitje.

Het tweede optreden was van de Hengelose formatie ‘BandOver’. Met een mooie mix van klassiekers uit de popmuziek sloten zij de geslaagde avond af. Het publiek heeft volop kunnen genieten van goede muziek en van de mooie ambiance. Ook de stichting Brandvijverconcerten die tekende voor de organisatie, kan terugzien op een mooie en geslaagde avond.