Uitgaan & Cultuur

Rock’n, brekk’n en angoan, Høken in Hezingen is er klaar voor!

HEZINGEN - Høken in Hezingen: wie wil daar niet bij zijn? De organiserende Buurtvereniging Hezingen Hooidijk is in elk geval helemaal klaar voor het muzikale evenement. De vierde editie staat op de rol voor zaterdag 2 september aan de Hooidijk 49. Net als voorgaande jaren belooft de feesttent weer vol te stromen voor het daverende festijn waar jong en oud(er) zich thuis voelen. Met de rockband de Heinoos dit jaar als spectaculair middelpunt. 

De Heinoos zijn in de verre omtrek bekend. Het publiek komt dan ook niet alleen uit de omliggende dorpen. “Van heinde en verre weten bezoekers ons inmiddels te vinden. Ontzettend mooi om te zien”, laat de organisatie weten. “Jong en oud helpen mee met de voorbereidingen en het feest zelf.”

Hele avond rock-’n roll

Voorafgaand aan het optreden van de Heinoos staat de band The Green Monkeys garant voor een geweldig voorprogramma. Met een nieuwe set rock-’n  roll-nummers en klassiekers vallen bezoekers van de ene

herkenning in de andere.

Last but not least zorgt JBJ Drive In uit Fleringen voor de muzikale omlijsting tussendoor. Kortom, een feest waar ongetwijfeld nog lang over gesproken wordt.

Tickets en info

Kaarten voor Høken in Hezingen, zaterdag 2 september, zijn te bestellen op de website: www.hokeninhezingen.nl waar tevens aanvullende informatie te vinden is.