Uitgaan & Cultuur

Recordaantal deelnemers bij Wandel4daagse

OLDENZAAL - De 61e editie van de Wandel4daagse Oldenzaal zit er weer op. Het aantal deelnemers is, inclusief de deelnemers aan rolstoel3daagse, gegroeid naar 1.100 in 2024. De reactie op de routes en op de nevenactiviteiten waren positief. 

Door een groot aantal deelnemers is gereageerd op de rebus van woensdag en de letterpuzzel van donderdag. Prijswinnaars ontvangen daar individueel bericht over.

Helaas kon de wandeling van vrijdag 24 mei niet doorgaan omdat er een risico bestond op onweer. Voorzitter Hennie Maartens: “Bij deze weersverwachting is het onverantwoord de deelnemers op weg te laten gaan.” Gelukkig kreeg de organisatie de hulp van de ondernemers in de Driehoek om toch de medailles te kunnen uitreiken. Tussen kwart voor zes en kwart over zeven leidde dat tot een complete happening op het plein in de Driehoek. Daarbij kon een deel van de nevenactiviteiten ook gewoon doorgaan. Maartens: “Ondanks de tegenslag op de vrijdag hebben we een geweldige Wandel4daagse achter de rug.”

De organisatie werkt vanaf nu aan de voorbereiding van de 62e editie, die plaatsvindt van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 juni. Zet de datum nu vast in de agenda en meld je volgend jaar tijdig aan.

Uw reactie