Uitgaan & Cultuur

Paas Spätschoppen Grenslandkapel

OVERDINKEL - De Grenslandkapel uit Overdinkel houdt op tweede paasdag haar jaarlijks terugkerende Paas Spätschoppen. Dit gezellige en traditionele optreden is vorig jaar nieuwe leven ingeblazen, nadat het in de coronaperiode van de agenda was verdwenen.

Na het zeer goed bezochte Spätschoppen vorig jaar wordt ook dit jaar de aangrenzende sporthal bij het Trefhuus in Overdinkel omgetoverd tot een prachtige feest-/concertzaal.

De Grenslandkapel zal onder leiding van dirigent Anton Neijenes vooral de bekende Egerländer en Böhmische muziek ten gehore brengen en veel al aangevuld met zang of solistische optredens van de verschillende instrumenten. Ook de Grensland Oberkrainer en de geheel nieuwe Powerkrainer formatie zullen deze middag van zich laten horen. Al met al een middag om bij te willen zijn.

De animo voor de al gestarte kaartverkoop is groot en de online tickets á € 10,00 kunnen besteld worden via de website van de Grenslandkapel of bij het Trefhuus in Overdinkel. Het spätschoppen begint om 13.00 uur (zaal open om 12.00 uur). Meer informatie is tevens te vinden op www.grenslandkapel.nl of https://wwwfacebook.com/ DeGrenslandkapel