Uitgaan & Cultuur

Lentetaferelen op Boergondische Markt

OLDENZAAL - Het was afgelopen zaterdag een feestje om over de Boergondische Markt te wandelen. Het eerste lentezonnetje scheen in overvloed en overal zag je lachende gezichten. De mensen in de kraampjes prezen hun waren enthousiast aan. De verscheidenheid in producten was groot en de geuren die je onderweg opsnoof waren een genot voor de neus.

Gewoontegetrouw loop je voor de Boergondische Markt in de richting van het Plechelmusplein, maar dit keer stonden de kraampjes verspreid over de Grootestraat en was het Plechelmusplein omgetoverd tot een soort foodcourt waar je heerlijke warme broodjes, patat, wafels en macarons kon kopen. Het was niet alleen een lust voor het oog, maar het smaakte ook nog eens heerlijk. De volksdansers uit Enschede verzorgden vol enthousiasme een paar prachtige optredens op het plein.

Zoals de kraampjes over de Grootestraat verspreid waren, ontstond een zomers braderie-effect. Een slimme zet van de organisatie om het op deze manier aan te pakken, want zo straalt het centrum echt gezelligheid uit. Het was sowieso druk in de stad en op de terrassen door het mooie weer. Laat de lente maar beginnen!

Reacties

Hallo,

Een goed georganiseerde markt/braderie.

Zijn er meer foto's te zien van deze dag?

Met vriendelijke groet uit Kerkdriel,

Henny Blonk / De Glasversierder