Uitgaan & Cultuur

Lattrop en Breklenkamp Pakt Oet

LATTROP - BREKLENKAMP -  Op 12, 13 en 14 juli zal Lattrop en Breklenkamp Pakt Oet plaatsvinden. Dit feestweekend trapt vrijdagmiddag 12 juli om 14.00 uur af met ‘Seniorensensatie’.

Na het grandioze succes van vorig jaar worden alle ouderen uitgenodigd om deze gezellige middag bij te wonen. Er zal bingo gespeeld worden met grandioze prijzen, onder het genot van de deuntjes van Die Originale Alpensteiers. Daarna is er een DorpsBBQ met VRIJMIBO waaraan iedereen kan deelnemen, met aansluitend een tentfeest met Justin Tonnema!

Zaterdag 13 juli is er een leuke middag voor de kids georganiseerd onder de naam ’Pretfestijn’. ’s Avonds is er een tentfeest waar de Stimmungsband Falsch und Verrückt zal optreden.

Zoals altijd zal zondag 14 juli de braderie en de rommelmarkt plaatsvinden. De gehele dag is er van alles op het terrein te beleven, zoals springkussens, stormbanen en andere activiteiten. Het weekend wordt afgesloten met een spetterend optreden van de lokale band The Pandareds. Jong en oud zijn dit weekend welkom!

Uw reactie