Uitgaan & Cultuur

‘Lach voor een Lach’: kramp in je lachspieren voor het goede doel!

TUBBERGEN - Op zondagmiddag 24 september a.s. organiseert Lions Club Tubbergen opnieuw het evenement ‘Lach voor een Lach’. Onder een extra lange overkapping bij Kampkuiper in Harbrinkhoek zal voor de aanwezigen een middag vol onvervalste Twentse humor verzorgd worden. De opbrengsten van dit programma zullen bestemd worden voor twee goede doelen: TMZ/Aveleijn en Wereld Alzheimer Dag. De inloop is vanaf 15.00 uur, om 15.30 uur is de aanvang.

In een prachtige ambiance bij Kampkuiper zullen namen als Mathilde Geerds, Bennie Oude Oosterik, Karel van de Kate, Paul Wiefferink en Koop Drost ten tonele verschijnen en de aanwezigen een vermakelijke middag bezorgen. De presentatie is in handen van Henri ‘the Whiskyteacher’ Goossen. Na afloop van het programma is er gelegenheid om deel te nemen aan de afterparty met buffet.

De opbrengsten van deze middag komen ten goede aan twee goede doelen. De leden van de Lions Club Tubbergen zullen – in vol Beiers ornaat – een geheel verzorgd Oktoberfest organiseren voor de bewoners van TMZ/Aveleijn. Daarnaast zullen de gelden besteed worden aan activiteiten die in het kader van Wereld Alzheimer Dag georganiseerd worden in de gemeente Tubbergen om het onderwerp dementie blijvend onder de aandacht te brengen.

Het organiseren van dit evenement past goed in de doelstelling van de Lions Club Tubbergen. De uit circa 30 leden bestaande club houdt zichonder meer bezig met het inzamelen van geld t.b.v. goede doelen. De laatste jaren hebben vele goede doelen in de omgeving van Tubbergen geldelijke en materiële ondersteuning mogen ontvangen van de Lions Club.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan bij verschillende adressen in de gemeente Tubbergen: Kampkuiper (Harbrinkhoek), Café Bolscher (Vasse), Café Kottink (Geesteren), Boekhandel De Secretaresse (Tubbergen), Morshuis (Albergen) en Café Nobbenhuis (Langeveen). Ook kunnen via de website van Lions Club Tubbergen (www.lionstubbergen.nl) kaarten worden besteld.