Uitgaan & Cultuur

Jubilerend Paaspop Albergen pakt grootser uit dan ooit

ALBERGEN - Het wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden: Paaspop Albergen, georganiseerd door jeugdcarnavalsvereniging De Bokk’n Hörnkes uit diezelfde plaats. Reden genoeg om grootser uit te pakken dan ooit op eerste paasdag, dit jaar op zondag 31 maart.

Te beginnen met de line-up. Grote artiesten als Feest-DJ Jochem, Gekkenhuys, Team Rush Hour en Basschaserz zullen het podium betreden in de feesttent. Dit wordt aangevuld met misschien wel de bekendste volkszanger van Nederland: Jannes. Als klap op de vuurpijl treedt Boer Harm op als surprise-act, een boerenrapper die één van de grootste en mysterieuze sensaties is van dit moment.

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.paaspopalbergen.nl en aan de kassa tijdens het festival zelf, mits het dan nog niet uitverkocht is. “De kaartverkoop gaat erg hard en op is op”, aldus voorzitter Mart Koopmans namens de organisatie.

De toegang is vanaf 16 jaar. De deuren van de tent aan de Kemnaweg in Albergen zullen opengaan om 19.30 uur. Van 19.30 tot 20.30 uur is er bovendien het Happy Hour, waarin drankjes met een flinke korting te verkrijgen zijn.

De organisatie werkt momenteel hard aan de voorbereidingen en hoopt velen te zien in de feesttent op eerste paasdag.

Uw reactie