Uitgaan & Cultuur

Zaterdag 25 mei

Home + Garden Event

LOSSER - Op de Losserse bedrijventerreinen De Pol en de Zoeker Esch zal het op zaterdag 25 mei bruisen van de activiteiten. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn de bedrijven welke werkzaam zijn in de huis- en tuinbranche geopend en deze zullen u verrassen met tal van acties.

De deelnemende bedrijven openen hun deuren en nodigen u uit voor een hapje en een drankje (koffie met iets lekkers) en laten u graag zien wat ze te bieden hebben. Voor vele Lossenaren is het aanbod op de bedrijventerreinen niet bekend. Erg jammer.

Stempelkaartactie
Om de rit naar het bedrijventerrein extra aanlokkelijk te maken, hebben de bedrijven deze dag een stempelkaartactie. Bij elke deelnemende onderneming kunnen klanten een stempel halen en een kleine attentie ontvangen, zoals een pen, rolmaat of plantje. Nadat alle stempels gehaald zijn, levert men de kaart bij een van de deelnemers in om kans te maken op een van de fantastische prijzen. De hoofdprijs bedraagt een waardebon van € 500,- (te besteden bij de deelnemende bedrijven), gevolgd door prijzen van respectievelijk € 250,-, € 100,- en drie prijzen van € 50,-. Kortom, reden genoeg om een volle kaart te scoren.

Naast de stempelkaartactie worden er door de bedrijven extra acties gehouden die alleen op 25 mei geldig zijn.

Deelnemende bedrijven
Hubo Losser
Welkoop Losser
Buitengoed Losser
Het Ambacht
Luizink hekwerken
De Baderie
Frenqeu
Hen3 afbouw