Uitgaan & Cultuur

Herman Brood en Doe Maar weer vrienden in Brilmansdennen Losser

LOSSER - ‘Als je wint... heb je vrienden’. Dat gaat zeker op voor deze twee tributebands die op 22 juni in Openluchttheater Brilmansdennen een spetterend, gezamenlijk evenement gaan verzorgen: Go Nutz! Herman Brood Tribute en Skunk Doe Maar Tribute.

Go Nutz! is de Herman Brood tributeband die de essentie van de legendarische, Nederlandse muzikant en kunstenaar Herman Brood op indrukwekkende wijze weet te vangen. Met hun opwindende liveoptredens en authentieke interpretaties van Brood’s tijdloze hits, brengt de Twentse band Go Nutz! een eerbetoon aan de erfenis van deze iconische artiest. Door hun gepassio- neerde vertolking van Brood’s muziek en energieke podiumpresentatie weten ze het publiek keer op keer te  boeien en een onvergetelijke ervaring te bieden.

De muzikanten van SKUNK spelen de sound van Doe Maar uit het begin van de jaren 80, klein en strak, puur en recht door zee met veel gevoel, liefde en respect. SKUNK is een band met een missie, namelijk het publiek nog even mee terug te nemen naar die fantastische jaren 80 om de mensen hun mooiste muzikale herinneringen te laten herbeleven. 

“Dat Herman Brood en Henny Vrienten het samen goed konden vinden behoeft natuurlijk geen betoog”, geeft zanger Marcel Snellenburg van Go Nutz! aan. In 1984 brachten ze samen het nummer ‘Als je wint, heb je vrienden’ uit. Het werd een enorme hit. Op 22 juni aanstaande om 20.00 uur in Openluchttheater Brilmansdennen in Losser belooft het een feest der herkenning te worden. De bands beloven een allebei een fantastische set neer te zetten die avond.Tickets via www.gonutz.nl of www.brilmansdennen.nl.

Uw reactie