Uitgaan & Cultuur

Geslaagde Gala’s van De Markloawen voor Gravin Marijn, Graaf Jason en hun Sik Kevin

OLDENZAAL - De Oldenzaalse Carnavalsvereniging O.C.V. De Markloawen houdt al jaren de naam hoog met de Gala’s.  Dat bleek ook weer afgelopen weekend met een volle en gezellige zaal in residentie Hotel Het Landhuis. Het gevarieerde programma maakte de verwachtingen volledig waar. De bezoekers kregen een programma voorgeschoteld vol vermaak, plezier en entertainment. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. 

Het openingslied werd verzorgd door Jan Mulder. Showdansgroep Lez Studio was zeer professioneel met een mooie, energieke dansnummers. Zangnummers van Pondje Palingsound,  het Oldenzaals Smeerlappen koor en de Confetti’s  brachten een gezellige, vrolijke stemming in de zaal. Zoals verwacht was er ook dit jaar weer een verassende act van de heren van de raad van 11.
De optredens van de regionale buutreedners zoals:  Mathilde Geerds, Proat Paul, Jan Mulder, Tamboerijn Semper en Daniel Schmidz  waren van een hoog niveau. De avonden werd gepresenteerd door ‘ammekoarproater’ Marwin Wiggers en het geluid en licht werd verzorgd door Jan Mulder en Tim Kanter. Na afloop ging het feest nog even door met de afterparty. Dit jaar hebben Pondje Palingsound en Jan Mulder de boel behoorlijk op de kop gezet. Kortom twee mooie, gezellige feestjes eindigend in het warme café van de Broodkont tot in de late uurtjes!