Uitgaan & Cultuur

Geslaagd optreden jeugd muziekvereniging Concordia Overdinkel

OVERDINKEL - De jeugd van muziekvereniging Concordia liet zondag 17 maart tijdens de voorspeelmorgen in ’t Muziekhoes zijn talent zien aan het publiek. Ouders, opa‘s, oma‘s en andere belangstellenden zaten op het puntje van hun stoel om niets te missen van de muzikale prestaties van de jeugdige muzikanten. Voor sommige muzikanten was het zelf hun eerste optreden.

Voor een volle zaal speelden de blokfluitgroep o.l.v. Mendy ten Veen, de jeugddrumband o.l.v. Norbert Bruins, de leerling muzikanten  en drummers o.lv. Jelle Bruins en het beginnersorkest o.l.v. Nienke Langkamp de sterren van de hemel om hun muzikale vorderingen te kunnen laten horen. Na afloop van deze geslaagde morgen kregen de muzikanten  dan ook een daverend en welverdiende staande ovatie.

Een bekend spreekwoord luidt: ’De jeugd heeft de toekomst’. Concordia kan met zo’n mooie groep jeugdleden dus met veel vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Mocht jezelf interesse hebben gekregen om je aan te melden als jeugdlid of als muzikant van Muziekvereniging Concordia kijk dan voor meer info op www.concordia-overdinkel.nl