Uitgaan & Cultuur

Geslaagd Jeugdgala bij O.C.V. De Markloawen in Hotel Het Landhuis

OLDENZAAL - Het Jeugdgala was een groot succes voor Jeugdgravin Mirle en Jeugdgraaf Job onder leiding van de Jeugdcommissie en Jan Mulder voor het geluid en licht.  Zustervereniging De Spanvöggel met Jeugdmarkies Yfke en Page King hebben geweldig meegedaan met alle dansjes en acts. 

Allerlei scholen met hun hoogheden hebben het Jeugdgala bezocht; De Bongerd, De Maten, De Nutsschool, De Wendakker en de Linde en De Esch. Bedankt voor het meedoen en ook voor jullie mooie optredens. Graaf Jason, Gravin Marijn en Sik Kevin waren present en niet te vergeten alle kinderen die er waren om mee te doen of te komen kijken. Zang en acts wisselde elkaar in een vlot tempo af, zodat alle kinderen mee konden doen.  Ook Jeugdcircus Tubantino was weer van de partij en heeft weer spannende acts neergezet. Om het feest compleet te maken was er voor iedereen ranja en chips. De Jeugdhoogheden spetterde van het podium af tijdens hun eigen liedje. De Markloawen wil iedereen bedanken die meegedaan heeft of is komen kijken! Ook meedoen?  Volgend jaar is er weer een jeugdgala en bestaan de Markloawen 55 jaar, dus geef je nu al vast op via: jeugd@markloawen.nl.

Jeugdprogramma 11 en 12 februari

Zondag na de optocht is er feest voor iedereen, dan komt DJ Robin ter Linde met Flashback. Op maandag met het kindercarnaval is het feest met Renee Scheapers & Friends. Hierna hoef je nog niet naar huis want dan komt de Soultrain met DJ Leo Meijer. De entree is gratis beide dagen en met de Kindercarnaval is er ranja en chips voor de kinderen en nog allerlei andere activiteiten. Tot dan!