Uitgaan & Cultuur

Generale repetitie voor Servus Junior

ALMELO - De jeugdleden van Muziektheater Servus hadden op 13 april een ‘doorloop’ in De Klankkast aan de Bosrand. Ze zijn sinds november 2023 aan het repeteren voor de musical ‘Zo goed als nieuw’. Deze vrolijke musical, met af en toe een serieuze noot, wordt op zondag 21 april opgevoerd in Theater Hof 88. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

Regisseur van deze musical is Marga Meulenbelt. Servus Junior bestaat uit een gevarieerd gezelschap aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 tot 15 jaar. “Dat vraagt af en toe schakelen, maar is ook een mooie uitdaging”, laat Marga weten. “Ik ben zo blij dat ze nu de tekst allemaal goed kennen.”

De musical ‘Zo goed als nieuw’ speelt zich af in Kringloopwinkel ‘Hebbes’. Er worden veel spullen naar toegebracht. De bedoeling was dat er ook veel verkocht zou worden, maar dat valt nogal tegen. De meeste bezoekers van ‘Hebbes’ vinden het maar oude rommel. Daarom wordt niet veel verkocht. Maar als er dan een Whyphone gepresenteerd wordt, is iedereen geïnteresseerd. Want deze bijzondere telefoon geeft antwoord op al je vragen. Dit leidt natuurlijk tot hilarische taferelen. Er valt veel te lachen, maar er zitten ook serieuze momenten in deze musical.

De regie is in handen van Marga Meulenbelt. Grime en kleding wordt geregeld door Sieb de Boer, John Meuleman verzorgt de pr, choreograaf is Jolanda de Groot en het technische deel is in handen van Edwin Bollerman. De decorploeg (TCC) binnen Servus heeft weer mooie decors gemaakt.

Kaarten

Belangstellenden kunnen kaarten reserveren via www.hof88.nl. Aan de kassa kunnen tijdens openingstijden van Hof 88 ook kaarten gekocht worden.