Uitgaan & Cultuur

Gala TMZ Meulenhof

TUBBERGEN - Het gezegde “Hoe öller, hoe gekker”, werd tijdens de carnavalsavond nog maar even goed kracht bij gezet in het restaurant van TMZ de Meulenhof Tubbergen. Uitgedoste bewoners, familie, personeel en vrijwilligers konden op dinsdagavond 14 februari genieten van een  super gezellige carnavalsavond met medewerking van de Schaop’nböll’kes. Aanwezig namens de Schaop’nböll’kes waren Prins Chiel, Adjudant Tijmen, beide hofdames, de jeugdprins met aanhang en jeugdadjudant, de raad van Elf, het hofkoor, een aantal oud prinsen, de dansmarieke en spreekstalmeester Bert. Een goed gevuld programma met invulling van de kant van de Schaop’nböll’kes, als van de Meulenhof maakten dat we hebben kunnen genieten van een afwisselende gala-avond. Ook de eigen hoogheden van TMZ de Meulenhof, prinses Charissa en adjudant Henk de zovulste, waren een bijzondere aanvulling op deze avond.

Onderscheidingen over en weer, lachwekkende optredens, dans van de ’Mexicaanse’ dansmariekes en natuurlijk een hapje en een drankje. Na een afsluitende medley van het Hofkoor zong de zaal luidkeels: “We want More!” Het Hofkoor speelde daar goed op in, dus nog een keer de ’fout maar goud’ medley! Wat heeft iedereen zichtbaar genoten en wat fijn om zo met elkaar Carnaval te vieren. Jong en oud, maar nooit te oud om te vieren. Nogmaals iedereen bedankt die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke avond.

Ook jeugdadjudant Hidde zal deze avond niet gauw vergeten en weet nu dat je zelfs in een woonzorgcentrum voor ouderen de scepter niet uit het oog moet verliezen. Na een zoektocht bij meerdere bewoners op de kamer werd de scepter toch nog terug gevonden, het keek mooi met het schaop’nköpke boven het bedlaken uit bij één van de vrouwelijke bewoonsters. De volgende afspraak werd gemaakt: In ruil voor een optreden voor onze bewoners mocht de scepter het bed verlaten. Met de jaren gaan de streken in ieder geval niet verloren. Net zoals dit stuk is begonnen: “Hoe öller, hoe gekker.”