Uitgaan & Cultuur

Feestelijke opening Jongeren Activiteitencentrum

LOSSER - De jongerencoaches zijn de afgelopen maanden samen met de jongeren hartstikke druk geweest met de inrichting en het neerzetten van het activiteitenaanbod in het nieuwe activiteitencentrum op het sportcomplex van SV Losser. Er is inmiddels een vaste kern jeugdige vrijwilligers, de inrichting en de aankleding van de ruimte is verzorgd en het basisprogramma staat. 

Nu is het dan ook de hoogste tijd om de vorderingen en deze schitterende plek met iedereen te delen. Daarom nodigen zij u met veel enthousiasme uit om samen met hen, de jongeren, SV Losser en wethouder Marian Oosterbroek het activiteitencentrum officieel te openen. De feestelijke opening vindt plaats op donderdagmiddag 25 januari van 16.00 tot 18.00 uur.

Voor een hapje en een drankje, muziek en gezelligheid wordt uiteraard gezorgd. Ook is er ruimte om sfeer te proeven en de locatie te bekijken. Voor eventuele vragen zijn de jongeren en uiteraard de jongerencoaches beschikbaar om een uitgebreidere toelichting te geven. Als u zich vooraf wilt aanmelden zou dit erg prettig zijn i.v.m. de catering, dit het liefst voor 23 januari via jeugdsupport@fundamentlosser.nl. 

Last-minute binnenlopen kan natuurlijk ook altijd.