Uitgaan & Cultuur

Expositie ‘Hoe vaar je?’ van Jack de Boer bij O-ART

OLDENZAAL - Van zaterdag 26 augustus tot maandag 16 oktober exposeert Jack de Boer, een beeldend kunstenaar uit Hengelo, bij 0-ART. Zijn expositie ‘Hoe vaar je’ is dan te bewonderen aan de Jacob Catsstraat 2 te Oldenzaal.

In de expositie Hoe vaar je? neemt hij u mee op een tijdreis. DIt doet hij aan de hand van zijn schilderijen (acryl- en olieverf) en Trash-art objecten van gevonden materialen. Het zijn kleurrijke werken, soms meer en soms minder realistisch, geabstraheerde werkelijkheden en abstracte werken die zijn veelzijdigheid laten uitkomen. Jack wil zich bewust niet beperken tot een bepaalde stijl maar kan bij ieder werk een verhaal vertellen voor wie dat wil horen. Vrienden noemen hem een echte colorist en hij is beïnvloed door het expressionisme van onder andere de Groninger ploeg en de Bergense school en schilders als Jaap Min en Georges Rouault. Met zijn beelden probeert hij een gevoel over te brengen en daarmee worden het eigen expressies van de werkelijkheid.

De opening is op zaterdag 26 augustus van 14.30 tot 17.00 uur. Deze middag zal Jack ook zelf aanwezig zijn voor de opening en een toelichting. U bent van harte welkom.

De overige openingstijden zijn: dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur en dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie zie: oartoldenzaal.nl en jackdeboer.exto.nl. Op instagram kunt u Jack volgen via @jackdeboerpaintings.