Uitgaan & Cultuur

Doe ook mee met het SNOR amusementstheater

OLDENZAAL - SNOR amusementstheater is een amateur theatergezelschap die eens per twee jaar een productie op de planken brengt. SNOR speelt voor vijf tot zes uitverkochte zalen in Stadstheater de Bond te Oldenzaal. De eerstvolgende productie wordt eind november 2024 op de planken gebracht. Acteerwerk, muziek, zang en dans onder leiding van een regieteam komen tezamen in prachtige decors ondersteund door een professionele licht- en geluid crew. 

Foto: José oude Lohuis

Voor aanvulling van onze cast zijn ze op zoek naar acteurs, actrices, zangers zangeressen, dansers en danseressen.

Lijkt het je leuk om te acteren, te zingen en/of te dansen? En vind je het leuk om deel uit te gaan maken van een gezellig maar vooral ook bevlogen team? Schroom dan niet om je aan te melden! Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met productieleider, regisseur, muzikaal leider en/of choreograaf.

Voor nadere informatie kijk dan op de website www.snor-revue.nl/ of bel met de productieleider (0541 515763)  Of liever nog: stuur je aanmelding per naar: snorproductie@gmail.com . Na ontvangst van jouw mail wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Reacties

Hallo.

Ik zag jullie oproep.

Het lijkt mij heel leuk om mee te doen. Ik zou graag in een zanggroep of wellicht met de dansers mee willen doen. Ik zing in een bandje, 

Het ligt er echter wel een beetje aan wanneer de repetities hiervoor zullen zijn?

Graag hoor ik van jullie.

Groetjes.

Christine

Goedemorgen Christine,

U reageert hier op het nieuwsbericht van De Glimlach. Om contact op te nemen met SNOR amusementstheater kunt u mailen naar snorproductie@gmail.com of bellen naar 0541-515763.

Met vriendelijke groet,

Redactie De Glimlach