Uitgaan & Cultuur

Op 14 juli zijn veertig kunstwerken te bewonderen in atelier-galerie ‘Diane Paintings’

Diane Hampsink geeft haar cursisten een eigen expositie

DENEKAMP - Vanaf november 2023 geeft Diane Hampsink in haar atelier in Denekamp schilderles in olieverf aan beginners en gevorderden. En om nu al een mooie expositie te kunnen houden van de schilderijen van de ruim twintig cursisten maakt haar trots en blij! 

Diane: ”Mijn olieverfschilderijen in de galerie maken zondag 14 juli plaats voor de werken van mijn cursisten, want deze prachtige schilderijen verdienen het om bewonderd te worden. Wekelijks geef ik aan ruim twintig cursisten schilderles en deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of nog nooit een penseel in handen hebt gehad. Schilderen met olieverf is ontzettend leuk en ontspannend om te doen. De cursisten beleven veel plezier aan het schilderen en daar zijn de prachtige schilderijen het resultaat van. Ik ben ontzettend trots op ze!” Plezier hebben in het schilderen, dat staat in haar lessen centraal. En leeftijd speelt daarbij geen rol. ”Mijn jongste cursist is twaalf en de oudste is tachtig jaar”, vertelt ze lachend.

Expositie zondag 14 juli

Op zondag 14 juli van 13.00 tot 17.00 uur zijn ruim veertig schilderijen te bewonderen in atelier-galerie ‘Diane Paintings’ aan de Marconiweg 3 in Denekamp. Iedereen is van harte welkom om de expositie te bezoeken. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het atelier aanwezig.

Meer informatie over de schilderlessen?
Kijk dan op www.dianepaintings.com