Uitgaan & Cultuur

Dansen op de Delle met coverband Wayback

LOSSER - Op zondag 26 mei wordt het een drukte van belang rond Cultuurpark Erve Kraesgenberg. In het openluchttheater is het Korenfestival terwijl de schuttersvereniging Sint Märten haar 100-jarig jubileum en het jaarlijkse schuttersfeest houdt op de parkeerplaats van zwembad Brilmansdennen. In de hoofdboerderij van Erve Kraesgenberg zelf wordt voor de zesde keer het succesvolle zondagmiddagdansprogramma ’Dansen op de Delle’ gehouden. 

Dit keer met coverband Wayback uit Enschede. Voor de heren van Wayback is het alweer de vierde keer dat ze in Erve Kraesgenberg spelen. De drie voorgaande keren hebben ze de goedgevulde zaal flink aan het dansen gekregen met hun heerlijke herkenbare muziek uit de jaren zestig en zeventig. Wayback staat voor kwaliteit, vakmanschap, sfeer en heel veel gezelligheid. Dus wil je de voetjes van de vloer? Kom dan op zondag 26 mei naar Erve Kraesgenberg. Wayback speelt van 15.00 tot 18.30 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur en de entree bedraagt slechts € 7,50.

Het kan zijn dat vanwege alle activiteiten rond park Kraesgenberg die middag het parkeren wat lastiger is dan anders, dus het advies is om zoveel mogelijk op de fiets te komen of wellicht lopend.