Uitgaan & Cultuur

‘Dansen op de Delle’ met coverband Beatline

LOSSER - In Erve Kraesgenberg in Losser is er op zondagmiddag 21 januari alweer het derde concert in de reeks ‘Dansen op de Delle’. Dit keer met de coverband Beatline.

Ben je klaar om terug te reizen in de tijd naar de gouden dagen van de jaren zestig? Dan hebben ze goed nieuws voor je! Coverband Beatline uit de regio Twente en Achterhoek staat bekend om hun energieke en authentieke uitvoeringen van de grootste hits uit de periode 1955 tot 1975. Met hun passie voor rock en beatmuziek weten ze het publiek keer op keer te betoveren. De bandleden hebben een enorme toewijding aan het behouden van de oorspronkelijke sound en het creëren van een sfeer die rechtstreeks uit de sixties lijkt te komen. Wanneer Beatline het podium betreedt gebeurt er iets magisch. Vanaf de eerste noten weten ze de harten van het publiek te veroveren en de dansvloer te vullen. Het is dan ook geen verrassing dat er bij een optredens altijd vele fans aanwezig zijn die niet kunnen wachten om hun favoriete nummers live te horen. Of je nu een fervent danser bent of gewoon wilt genieten van de muziek die je jeugd heeft gevormd, Beatline biedt voor ieder wat wils.

Kom ook bij dit optreden om samen met Beatline herinneringen op te halen aan een tijdperk vol iconische muziek. Zet de datum in je agenda en bereid je voor op een paar uurtjes vol swingende beats, onweerstaanbare melodieën en een sfeer die je terugbrengt naar je jeugd.

De entreeprijs is € 8,00 (graag contant te voldoen). Beatline begint om 14.00 uur te spelen en gaat door tot ongeveer 17.30 uur. Kaarten zijn uitsluitend aan de zaal te koop. Wil je toch verzekerd zijn van toegang, dan kan je je kaartje uitsluitend via de website van Beatline (www.beatline.nl) reserveren.

Erve Kraesgenberg is te vinden aan te Bookholtlaan 25 in Losser. Parkeren op de parkeerplaats bij zwembad Brilmansdennen.

De volgende ‘Dansen op de Delle’ is weer op zondagmiddag 25 februari met coverband Way Back uit Enschede.