Uitgaan & Cultuur

Concert Coverband Way Back op Erve Kraesgenberg

LOSSER - Op zondagmiddag 10 september speelt de Enschedese coverband Way Back in de grote zaal van Erve Kraesgenberg. De jaren ‘60 en ‘70, een tijd waarin geweldige muziek is gemaakt, de tijd van de brommers, nozems, hippies, Woodstock en The Dark Side of the Moon. Iedereen kent wel wat nummers uit de jaren zestig. Of je deze tijd nu bewust of onbewust hebt meegemaakt, veel van de muziek uit de jaren 60 is erg belangrijk geweest voor de ontwikkeling van de muziek. Er ontstonden nieuwe genres en stijlen. De jaren zestig heeft bands als The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, The Doors en nog vele anderen voortgebracht. Maar in welk jaar scoorden ze ook alweer hun grootste hit? En op welk nummer in de hitlijsten stond deze? Op deze vragen krijg je het antwoord op 10 september.

Way Back

Way Back is een Goud van Oud band uit Enschede. Alle bandleden hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in verschillende bands waaronder Merano’s, Buffoons, Feeling, Weekend, Geronimo, Creams en Musicstars.

Hun repertoire bestaat dus uit ‘Goud van Oud’, hits van toen met veel samenzang. Nummers uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 in de breedste zin van het woord. Met andere woorden, de voetjes mogen van de vloer!

Het concert zal om 15.00 uur beginnen en tot ongeveer 18.30 uur duren. De entree bedraagt € 7,50. De kaarten kunnen uitsluitend aan de zaal gekocht worden, dus vol is vol.