Uitgaan & Cultuur

Cantabilé presenteert: Summer Vibes

MARIAPAROCHIE - Op vrijdagavond 5 juli brengt het koor Cantabilé de zomer echt tot leven met het concert Summer Vibes. Bereid u voor op een avond vol zomerse popmuziek op een prachtige locatie.

Cantabilé heeft de afgelopen jaren vele optredens en concerten gegeven in de kerk van Mariaparochie. Nu is het tijd voor een concert buiten de kerk. Het repertoire van het koor is flink uitgebreid met diverse popnummers, van de bijna klassieker ’Fix You’ tot het swingende Afrikaanse ’Baba Yetu’ in het Swahili en ’Who Wants to Live Forever’ van Queen. Daarnaast heeft het koor hard gewerkt aan een nieuw nummer geïnspireerd door de populaire film ’The Greatest Showman’.

Onder leiding van topdirigent Marjon Revet-Weerink, en met steun van vaste muzikanten Annelies Grooten op piano en Hans Breuker op drums, wordt de avond verder opgeluisterd door gastoptredens van violist Elianne den Bakker, gitarist Arnold Kamphuis en percussionist Hans Velthuis.

Waar en wanneer?

Het concert vindt plaats in de tuin van de pastorie (nu Bambino) naast de kerk in Mariaparochie. De poorten openen om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage om de onkosten te dekken wordt zeer gewaardeerd!

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten hoe dit klinkt? Kom dan luisteren op 5 juli!

Summer Vibes door Cantabilé
Tuin kerk Mariaparochie 20.00 uur
Entree: vrije gift