Uitgaan & Cultuur

Café Olde Weghuis met livemuziek op (paas)zaterdag

OLDENZAAL - Aanstaande zaterdag 30 maart, paaszaterdag, starten we de lente met een geweldige muzikale belevenis bij Café Olde Weghuis. Op het mooiste podium van Oldenzaal treedt niemand minder op dan de Accidentals met een muzikale tijdreis.

De naam van deze ‘bende’ dekt de lading. Het was in eerste instantie namelijk niet écht de bedoeling om een blijvende status van deze band te maken, maar het is er wel van gekomen. "Ze blijven ons terugvragen", aldus het excuus om door te gaan met deze band. En uiteraard is er de broodnodige klick. Een breed repertoire, feestnummers maar ook af en toe een verrassende cover uit lang vervlogen tijden. Perfect na gespeeld ?

Welnee niet perfect, maar wél lekker of met een twist. De band heeft plezier en slingert dat ook de zaal in. CCR / Deep Purple / Shocking Blue / Elvis / De Dijk / Hazes / Simple Minds / Brood / Van (the man) om er een paar te noemen. Luister en swing. Het wordt zeker gezellig met een herkenbaar repertoire. En meezingen mag.

De band: Aletta Berkhof / Edwin Rutgers / Wim Souhuwat/ Cees-Jan Caron / Paul Kleinmeulman / Jaap Harmsen / Rob Telgenkamp.

Pasen begint in Oldenzaal bie den Branderd.
Zaterdag 30 maart met herkenbare muziek van de Accidentals, Cafe Olde Weghuis aan de Enschedesestraat 109. Ze beginnen ergens tussen 16.00 en 16.30 uur en zoals altijd is de entree vrij.