Uitgaan & Cultuur

Aftreden en Opkomst bij de Veldmuuskes

OVERDINKEL - Eindelijk is het zover,  op zaterdag 4 november is de aftrap van het carnavalsseizoen 2023 / 2024. Carnavalsvereniging de Veldmuuskes heeft zoals ieder jaar de eer als eerste vereniging in de Gemeente Losser de nieuwe carnavalshoogheid voor het komend seizoen te presenteren.

Omstreeks 18.11 uur zal er eerst worden genoten door de genodigden van de traditionele Gravendis, het laatste avondmaal van de dan nog regerend Graaf, Graaf René en zijn Adjudanten Tom en Thijn en Hofchauffeuse Renske. Om 20.11 uur zal aansluitend de feestavond van start gaan waarbij er afscheid genomen zal worden van Graaf René, zijn adjudanten en hofchauffeuse. Het hoogtepunt van de avond zal worden bereikt met de bekendmaking van de nieuwe graaf. Wie oh wie wordt de nieuwe graaf van Overdinkel en wie zullen hem of misschien wel haar terzijde staan?

Dit alles vindt plaats in de buitenresidentie van de Veldmuuskes ’t Trefhuus te Overdinkel. Belangstellenden en carnavalisten zijn van harte welkom om deze avond mee te vieren. De zaal is om 19.30 uur geopend en de entree is gratis.