Uitgaan & Cultuur

1963 - 2023: 40 jaar Kunst in Ootmarsum

OOTMARSUM - Kunst in Ootmarsum beleefde vorig weekend haar 40ste editie, de organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend. De diversiteit en kwaliteit van de aanwezige kunstenaars werd alom geprezen, alle 3 dagen was het een drukte van belang in het rondom het stadscentrum.

Kunst in Ootmarsum beleefde vorig weekend haar 40ste editie, de organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend. De diversiteit en kwaliteit van de aanwezige kunstenaars werd alom geprezen, alle 3 dagen was het een drukte van belang in het rondom het stadscentrum.

"Een geweldige sfeer, fijne gemoedelijkheid en gezelligheid, je raakt niet uitgekeken", was hetgeen wat de organisatie vaak aan complimenten te horen kreeg.

Ook van de deelnemende kunstenaars waren er vele lovende woorden over de kwaliteit van de organisatie, over de interesses van de vele bezoekers en ook de verkoop van de kunstwerken was naar volle tevredenheid.

Ootmarsum, het Montmartre van Twente met het Kerkplein ingericht als het Place du Tertre was een doorslaand succes.Met kunstenaars vanuit de beginjaren en beginnende kunstenaars van nu, werd het een levendig en bruisend kunstplein.

In combinatie met sfeervolle muziekoptredens, prachtig artistiek entertainment en op de zaterdagavond het indrukwekkende Kunstconcert in een overvolle RK Kerk, dat alles samen maken dat Ootmarsum kan terugkijken en nagenieten van een zeer geslaagd Kunstweekend.

Nog even een fotografische impressie om na te genieten van al het moois…