Sport & Vrijetijd

Zusters van Denekamp slaan deuren open voor zingende jeugd
Zangdag voor jongeren, tieners en kinderen

DENEKAMP - Zondag 28 januari is het eindelijk zo ver. Dan zullen de zusters van Denekamp voor de zingende jeugd hun deuren openslaan. De zusters van Denekamp en Karel Tijhuis (dirigent van het tiener- en kinderkoor in Ootmarsum) en Simon de Jong (dirigent van het jongerenkoor JKA uit Ede en het kinderkoor ‘Sing to God’ uit Ede) en hebben een heel leuke dag georganiseerd voor iedereen die van zingen houdt, maar vooral voor jongeren, tieners en kinderen. Namens de kerkelijke instelling Sint Caecilia van het Aartsbisdom Utrecht organiseren zij een studie- en ontmoetingsdag voor kinder-, tiener- en gezinskoren.  De dag wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van de Leonardus Stichting. 

Kom luisteren en meevieren op zondag 28 januari a.s. om 14.30 uur in de kloosterkerk van de zusters Franciscanessen

Gedurende de dag zijn er drie sessies waarin ze samen nieuwe muziek instuderen en gezellig samen zingen. Ook is er voldoende tijd om te ontspannen. Een bundeltje met liederen is er sowieso voor elke deelnemer.

De dag wordt gehouden in het klooster van de Zusters Franciscanessen van Denekamp, Gravenallee 30 te Denekamp en begint om 10.30 uur, inloop vanaf 10.00 uur, en zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Ze hopen dat een ieder geïnspireerd met nieuwe liederen naar huis gaat.

Mee doen? 

Dat kan. Je kunt je aanmelden bij cursuscoördinator Marcus de Haard via tel. 06-49957318 of sintcaecilia@aartsbisdom.nl. Maar je mag je ook opgeven bij Simon de Jong, tel.  06-34877283, info@t2muziek.nl of Karel Tijhuis, tel. 06-48558334, k.tijhuis@hetnet.nl. Geef je op als je mee wilt doen. Voor koren, volwassenen en deelnemers van buiten Lumen Christi is de bijdrage voor deze dag € 15,00. Voor kinderen en jongeren uit Lumen Christi tot 25 jaar is de deelname gratis.

Van harte welkom!

Wil je komen luisteren naar enthousiasmerende, nieuwe liederen en meedoen met de Gebedsviering, die door de zusters geleid wordt? Kom dan naar de kloosterkerk van de zusters. Om 14.30 uur start de viering. Om 15.30 uur is de dag afgelopen.