Sport & Vrijetijd

Zeer geslaagde Dinkelcross

LOSSER - De zesde en laatste wedstrijd van de Twentse Cross Competitie was op zondag 18 februari. De jaarlijks terugkerende Dinkelcross werd opnieuw georganiseerd door Iphitos Losser. 

Onder zeer natte omstandigheden werden de wedstrijden in de verschillende categorieën gelopen met bijna 300 inschrijvingen. Voor de toplopers de laatste kans om op het podium te belanden en voor de recreanten een mooie gelegenheid de vaardigheden te oefenen op een parcours dwars door De Zandbergen. Dit jaar een lekkere modderige editie die zwaarder aanvoelde dan andere jaren.

Winnaars van de competitie
Mannen 5 km: 1 Martijn Oonk, 2 Bauke Rijper, 3 Bastiaan Roelofs
Vrouwen 5 km: 1 Marte Hoitink, 2 Esther Nauta, 3 Laure van Heek
Mannen 10 km: 1 Caimin Stevens, 2 Niels Scheffer, 3 Steven Mengels
Vrouwen 10 km: 1 Rianne Hulshof, 2 Jolijn Ehringfeld, 3 Carmen van Alst

Ook een aantal jeudgleden van Iphitos vielen in de prijzen. Joanne Riesewijk werd derde bij de meisjes pupillen A. Bij de jongens pupillen C werd Tiem Evering tweede en wist Xevi Haveman een derde plek te bemachtigen. Bij de jongens B werd  Fabian Bos kampioen en bij de jongens C werd Thijmen Bos derde. Voor de volledige uitslag kijk op www.twentsecrosscompetitie.nl

Ook dit jaar heeft Iphitos weer veel steun mogen ontvangen van verschillende  sponsoren. Mede door de inzet van vele vrijwilligers spreekt de organisatie van een zeer succesvolle cross. Sponsoren, vrijwilligers en lopers bedankt en tot volgend jaar!

Wil je lid worden van Iphitos of wil je meer informatie over atletiek, kijk dan op www.iphitos.nl